WK Lied 2014 Brazilië

Het lied voor het komende WK 2014 wordt deze keer gezongen door niemand minder dan Pitbull en Jennifer Lopez, samen met de Braziliaanse zangeres Claudia Leitte.

Het WK lied heet WE ARE ONEen is dus het officiële WK lied voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië dat in juni begint.

Het gaat nog een hele kluif worden om de WK hit van 2010 te evenaren. Shakira’s Waka Waka was tijdens en na het WK in Zuid Afrika een enorme hit die meer dan een half miljard keer geluisterd is alleen al via Youtube.

Braziliaanse zangeres Claudia Leitte

wk lied 2014 claudia leitte
Claudia Leitte

De hier in Nederland niet zo bekende Braziliaanse zangeres zingt op het WK lied in het Portugees. Cláudia Cristina Leite Inácio Pedreira, zoals ze voluit heet, is geboren op 1980 in Sao Goncalo, Rio de Janeiro. Ze is in Brazilië onder meer bekend als een populaire Axé zangeres en als coach van The Voice of Brazil. Ze is ooit begonnen als zangers van kinderliedjes en nu gaat ze dus een dikke hit scoren met het WK lied 2014.

Luister hier naar het WK Lied 2014

Het WK lied van Pitbull en Jennifer Lopez is sinds hij deze week op Pitbull’s Youtube kanaal te zien is, inmiddels 4 miljoen keer bekeken (op 10 april).

WK lied 2010

Het WK lied van het vorige WK werd gezongen door Shakira. Het nummer Waka Waka werd een enorme hit en is inmiddels meer dan 640 miljoen (!) bekeken op YouTube.

Plaats een reactie