Oranjecamping Brazilië Sao Paulo (WK 2014)

De Oranjecamping Brazilië staat tijdens het WK 2014 in Brazilië in Sao Paulo. Dat heeft de organisatie van de Oranjecamping bekend gemaakt. De Oranjecamping vindt zijn oorsprong in Portugal, waar in 2004 het EK gespeeld werd. Tijdens het EK in Portugal werd er een op een relatief kleine camping een kleine Oranjecamping opgebouwd. Dit was voor het eerst dat (bijna) alle Oranjesupporters op dezelfde plek kampeerden in groepsverband.

Oranjecamping steeds groter

Dit concept kreeg tijdens het WK 2006 in Duitsland een iets grootschaliger gevolg. Tijdens dit WK werd er van alles georganiseerd en werden er hele programma’s uitgestippeld. En dit werd daarna alleen maar groter en professioneler met het EK in Zwitserland als hoogtepunt.

Oranjecamping Brazilië

En nu staat de Oranjecamping Brazilië dus in Sao Paulo. Vier jaar geleden tijdens het WK in Zuid Afrika was het voor het eerst dat de Oranjecamping buiten Europa geopend werd. Mede dankzij de prachtige prestaties van Oranje was het werkelijk één groot feest!

oranjecamping brazilie

Dit willen ze met de Oranjecamping in Brazilië gaan evenaren en zelfs overtreffen. Aan de prachtige lokatie Sao Paulo zal het niet liggen. Omdat Oranje in drie verschillende speelsteden moet spelen tijdens de groepswedstrijden, is gekozen voor Sao Paulo als uitvalsbasis voor de wedstrijden die gespeeld worden in Salvador en Porto Alegre. Nederland speelt haar derde poulewedstrijd in Sao Paulo zelf, tegen Chili.

De Oranjecamping bevindt zich op een mooie lokatie ten zuiden van het centrum van Sao Paulo. Direct gelegen aan een recreaterrein en een prachtig meer zal het daar zondermeer goed te vertoeven zijn. De Oranjecamping biedt vele luxe faciliteiten, waaronder een mooi zwembad, 2 tennisbanen, tientallen barbecues en een leuk barretje. En aan het strandje kan er gesurfd, gezeild en gekajakt worden.

Video Oranjecamping Sao Paulo Brazilië

Bekijk hieronder het filmpje van de Oranjecamping in Sao Paulo. Zo krijg je een goede indruk van hoe het er daar uitziet in Sao Paulo.

Meer weten?

Meer weten over de Oranjecamping in Brazilie? Of wil je mee naar de Oranjecamping, kijk dan eens op oranjecamping.nl

Plaats een reactie