Het speelschema van het WK in Qatar zorgt dat je helemaal op de hoogte bent

Het is bijna tijd om te genieten van het komende WK 2022 voetbal. Dit jaar zal het WK voetbal plaatsvinden in Qatar. Binnen dit land is het mogelijk om te gaan genieten van geweldige wedstrijden. Hoewel het WK normaliter in de zomer gespeeld wordt, is het WK 2022 in november en december.

Hierdoor is het rondom de nationale wedstrijden wat lastiger in te plannen, maar uiteindelijk is het toch gelukt om een leuk toernooi op te zetten voor het WK voetbal. Het Nederlands elftal is hierbij ook weer aanwezig. Hierdoor kan iedereen wereldwijd gaan genieten van leuke wedstrijden op topniveau. Doordat landen van ieder continent meedoen, zullen veel varianten van spelers op tv te zien zijn.

Hierbij is het prettig wanneer je op de hoogte bent van de wedstrijden en het volledige speelschema van het WK 2022. Zo zal jij al jouw favoriete voetbalwedstrijden dit WK kunnen zien.

Het speelschema voor Nederland

Doordat het WK plaatsvindt in Qatar zal er te maken zijn met een tijdsverschil. Gelukkig is het binnen Nederland goed mogelijk om de wedstrijden overdag en in de avond te bekijken. Binnen de poulefase zullen de wedstrijden vooral rond 4 uur ’s middags en 8 uur ‘s avonds te zien zijn. Toch zijn er ook wedstrijden die plaats gaan vinden in de ochtend binnen Nederlandse tijden.

Vaak zijn deze wedstrijden om 11 uur ’s ochtends of twee uur ’s middags te zien. Het Nederlands elftal doet uiteraard ook weer mee dit WK. Hierbij wil je vooral weten wanneer deze wedstrijden gespeeld gaan worden. Nederland zal de eerste wedstrijd spelen op 21 november om 5 uur ’s middags. Deze wedstrijd vond plaats tegen Senegal. Jouw voorspelling voor Senegal – Nederland kan hierbij hierbij leuke punten of een zakcentje gaan opleveren. Vervolgens speelt Nederland ook nog op 25 november en op 29 november. Deze wedstrijden worden gespeeld tegen Ecuador en het gastland Qatar.

Wedstrijden Oranje groepsfase WK 2022

  • Maandag 21 november 2022 om 17.00 uur: Senegal – Nederland
  • Vrijdag 25  november 2022 om 17.00 uur: Nederland – Ecuador
  • Dinsdag 29 november 2022 om 16.00 uur: Nederland – Qatar

Andere leuke wedstrijden

Naast de poulewedstrijden van Nederland zijn er ook nog andere leuke wedstrijden te zien tijdens de poulefase. Hierdoor kan je leuke wedstrijden gaan bekijken tijdens de poulefase van dit WK. Bepaalde poules hebben grote landen in dezelfde poules zitten. Dit zorgt voor wedstrijden van niveau die je binnen de poulefase van het WK al kan gaan bekijken.

Een wedstrijd als Duitsland tegen Spanje behoort onder andere bij deze leuke potjes voetbal. Uiteraard zal er verder binnen het WK ook genoten kunnen gaan worden van de leukste wedstrijden. De achtste finales van het WK 2022 na de poulefase vinden plaats op 3, 4, 5 en 6 december. Daarnaast zullen de kwartfinales van het WK 2022 gespeeld worden op 9 en 10 december.

De halve finales vinden 13 en 14 december plaats en de uiteindelijke WK finale zal te zien zijn op 18 december.

Plaats een reactie