Shirt Nederlands Elftal WK 2022

Het shirt van het Nederlands Elftal tijdens het WK 2022 is bekend. Uiteraard is het thuisshirt mooi oranje, maar er zijn wel een aantal andere details die verschillend zijn met voorgaande edities van het shirt van Oranje. Op deze pagina vertellen we alles over het thuis en uitshirt dat het Nederlands Elftal draagt tijdens het WK 2022 voetbal in Qatar.

Thuisshirt Nederlands Elftal

Zoals hierboven al aangegeven wordt, is het thuisshirt uiteraard oranje. Maar het shirt heeft anno 2022 ook wat zwarte details en is het shirt iets lichter oranje dan het vorige shirt. Zo is het Nike-swoosh logo in het zwart en is de leeuw op de borst zwart met oranje. Hieronder zie je de details duidelijk op de foto:

Shirt nederlands elftal WK 2022 thuis
Shirt Nederlands Elftal WK 2022

Hopelijk draagt Oranje dit shirt vaak op het WK 2022, want dat betekent dat het Nederlands Elftal ver komt. Bekijk hier het volledige speelschema WK 2022.

Wil je het oranje shirt dat het Nederlands Elftal op het WK 2022 dragen gaat, direct kopen? Dat kan via onze partner Voetbalshop.nl

Uit shirt Nederlands Elftal

Naast een thuis shirt is er ook een uit-shirt en een derde shirt dat het Nederlands Elftal gebruikt tijdens wedstrijden op het WK voetbal in 2022. Het uit-shirt is nadat het een aantal jaren zwart is geweest nu weer blauw met oranje details. Hieronder is het uitshirt te zien.

uit-shirt nederlands elftal WK 2022 blauw
Uitshirt Nederlands Elftal WK 2022

Plaats een reactie