Oranje artikelen onderzoek

Voor het WK heeft webwinkel YourSurprise een leuk onderzoek uitgevoerd. In het onderzoek zijn mensen gevraagd hoe zij het Nederlands elftal gaan aanmoedigen tijdens de voetbalwedstrijden. Uit het onderzoek kwam naar voren dat Oranje nog steeds populair is en we het elftal massaal gaan supporten. Driekwart van de respondenten heeft aangegeven oranje artikelen in huis te halen om Oranje aan te moedigen. Alleen de aanschaf van de artikelen voor het WK 2014 voetbal mag niet teveel kosten. 86% besteedt niet meer dan €20,- en zelfs de helft houdt het onder de €10,-.

Uit het WK onderzoek bleek ook dat alle respondenten een gepersonaliseerd oranje artikel wel zagen zitten. Een bedrukking met een naam is favoriet en oranje kleding was daarbij het populairst. Meer dan de helft van de respondenten haalt namelijk een oranje shirt of trui in huis. Voor het WK 2014 kun je een uniek oranje shirt bestellen met je eigen naam en rugnummer erop! Met zo’n T-shirt val jij zeker op en ben je het Nederlands elftal tot steun.

Oranje artikelen onderzoek -

Te koud voor een T-shirt? Geen nood want je kunt ook een persoonlijke oranje sweater maken met naam en rugnummer. Of kies voor een sweater die is voorzien van de Nederlandse vlag, zwarte leeuw en een rood-wit-blauwe capuchon. Niet alleen lekker om thuis te dragen, maar ook voor in de kroeg en tijdens Koningsdag!

Vier het WK met de gehele familie want ook voor kinderen en de allerkleinsten is er leuke oranje kleding. Met een schattige oranje romper met de naam en rugnummer zijn ook de jongste gezinsleden helemaal klaar voor iedere voetbalwedstrijd van Oranje.

De oranje accessoires (pruiken, brillen, hoeden, etc.) en de oranje versieringen (vlaggetjes, spandoeken, stickers, enz.) maakten niet veel verschil met respectievelijk 34% en 33% van de stemmen. Een unieke accessoire voor tijdens het WK is een telefoonhoesje met een leuk oranje design erop. Met dit telefoonhoesje val je niet alleen op en steun je oranje, je biedt ook nog eens bescherming aan je telefoon. Handig als je hem per ongeluk laat vallen tijdens het juichen.

Een andere oranje accessoires is een leuke hanger in de vorm van een voetbalshirt die je dubbelzijdig kunt bedrukken met een naam, foto of nummer. Zo breng je ook je sleutelbos of de binnenspiegel van je auto in oranje sfeer.

Kijk eens tussen alle voetbalaccessoires en moedig Oranje tijdens de komende wedstrijden geheel in stijl aan met jouw favoriete oranje artikel.

Plaats een reactie