Heineken WK Shirt 2014 nieuwste gadget van Heineken

Heineken heeft op 17 april haar nieuwe WK gadget voor het WK 2014 gepresenteerd: Het Heineken WK Shirt. Na Hollands Geheime Wapen en de Heineken Trom-pet komt Heineken nu met het Sambashirt gevuld met sambaballen.

heineken wk shirt 2014

Heineken WK Shirt 2014

Het WK Shirt van Heineken, ook wel al omgedoopt tot Sambashirt, is een bijzonder voetbalshirt. Want in de zomen van de heupen en de mouwen van het WK shirt zitten kleine sambaballen verwerkt. Deze hoor je pas zodra je lekker gaat dansen.

De campagne is officieel gepresenteerd door de Heineken Chief Oranje Officer, de man die door Heineken uitgekozen is om het Oranjegevoel in binnen- en buitenland te gaan verspreiden.

In onderstaande video kan je bekijken hoe alle verandert zodra de Chief Oranje Officer begint met het spelen de Braziliaanse versie van 2 Unlimited ‘No Limit’. Alle Brazilianen krijgen ook de Oranjekoorts.

Onder andere oud-international Dennis Bergkamp en de DJ van Radio 528 Edwin Evers hebben meegewerkt aan de campagne. Daarnaast zal Heineken samen met 2 Unlimited komen met een Braziliaanse mix van het nummer ‘No Limit’.

De Oranjekoorts campagne  van Heineken rondom het WK 2014 is bedacht door bureau TBWA\Neboko. Het Sambashirt van Heineken is bedacht en geproduceerd door BrandPremiums. Het Wk shirt zal verkrijgbaar zijn vanaf 5 mei 2014 middels spaaracties bij supermarkten en het bij aankoop van kratjes bier.

3 Comments

  1. Timmy 17 april 2014
  2. lina 20 mei 2014

Leave a Reply